Ziua mea alaturi de Darius si Daria

 

Claudia Bănică Asociatia Mini Bebe

92.5% Complete
925 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei, pe 18 Aprilie este ziua mea pe care vreau sa o daruiesc. Cu ajutorul celor care au realizat platforma Galatom, putem da o mana de ajutor celor mai putin norocosi. In aceasta perioada stiu ca marea majoritatea au donat si inca doneaza pentru sanatate, pentru #primalinie. De aceea am ales sa imi daruiesc ziua de nastere pentru o cauza diferita, i-am ales pe Darius Gabriel și Daria Mihaela. Intamplator sau nu acesti doi copilasi sunt frati gemeni si sunt nascuti in aceeasi luna cu mine. Darius si Daria sunt niste luptatori, s-au nascut la doar 27 saptamani cantarind sub 1 kg si fara a respira la nastere, doctorii nu le-au dat nici o sansa de supravietuire. Cu toate acestea, dupa 86 de zile de lupta in sectia de terapie intensiva, ce doi au dovedit cat sunt de puternici. Stopurile cardiace, lipsa de oxigenare a creierului, convulsiile, hemoragiile intraventriculare, infectiile si interventiile laser din sectia de terapie intensiva au lasat sechele mari, care aveau sa isi faca aparitia odata cu trecerea timpului. 

Dupa foarte multe investigatii in tara si in afara tarii, Dariei i-a fost pus diagnosticul de tertrapareza spastica. Darius inca reprezinta o necunoscuta pentru medici, este diagnosticat cu paraplegie flasca de cauza necunoscuta.

Acesti copilasi au nevoie de ajutor sa poata continua terapiile, sa aiba o viata cat de cat normala. 

Eu ma uit zilnic la cei doi copilasi ai mei, sanatosi, cum zburda si se bucura de copilarie cu fiecare zi ce trece. Nu pot sa imi inchipui ce este in sufletul mamei lui Darius si Dariei dar stiu sigur ca si ea este o luptatoare si imi doresc sa ajut cat pot de mult.

Cel mai frumos dar pe care mi-l puteti face este să fiti alături de mine și, în loc să îmi faceti un cadou, să donari banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Va mulțumesc că sunteți alături de mine și, dacă va place ideea, va puteți dărui și voi ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Am infiintat Asociatia Mini Bebe pentru a-i ajuta pe Darius si Daria sa aiba o viata normala

Daria Mihaela si Darius Gabriel s-au nascut pe 23 aprilie 2015, la doar 27 saptamani gestationale.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

19 Apr 2020
100 RON
19 Apr 2020

Anonymous

155 RON
Multa sănătate copiilor!
18 Apr 2020
18 Apr 2020

Anonymous

30 RON
La multi ani!:*
18 Apr 2020

Dragos

50 RON
La multi ani
18 Apr 2020
18 Apr 2020

Carmen Daniela Drăgan

105 RON
La mulți ani minunați fata dragă. Sa te pastrezi mereu senină, calmă, iubitoare si spontană. Te pupam si te îmbrățișam cu drag si dor.
18 Apr 2020
La multi ani frumosi, draga mea!
18 Apr 2020
La mulți ani!!!
17 Apr 2020

Anonymous

10 RON
La multi ani cu fapte bune!
17 Apr 2020
Claudia Bănică : Asociatia Mini Bebe
Ziua mea alaturi de Darius si Daria