Ajuta-i pe Darius si Daria sa aiba o viata normala

Daria Mihaela si Darius Gabriel s-au nascut pe 23 aprilie 2015, la doar 27 saptamani gestationale. Cantarind sub 1 kg si fara a respira la  astere, doctorii nu le-au dat nici o sansa de supravietuire. Cu toate acestea, dupa 86 zile de lupta in sectia de terapie intensiva a Spitalului Universitar Bucuresti, ce doi au dovedit cat sunt de puternici.

Credeam ca ce a fost mai greu a trecut, insa din pacate greul abia de atunci incepea. Stopurile cardiace, lipsa de oxigenare a creierului, convulsiile, hemoragiile intraventriculare, infectiile si interventiile laser din sectia de terapie intensiva lasasera sechele mari, care aveau sa isi faca aparitia odata cu trecerea timpului. Ni s-a recomandat control neurologic, ortopedic si kinetoterapie. Zis si facut, cateva zile mai tarziu eram in cabinetul neurologului. Acolo am avut primele suspiciuni ca ceva nu este in regula.

Am inceput sa alergam la cei mai buni medici din Romania. Raspunsurile intarziau sa apara asa ca am inceput investigatiile si in afara tarii. Investigatii pe care le continuam si azi la aproape 3 ani pentru ca inca nu avem toate raspunsurile. Dariei i-a fost pus diagnosticul de tertrapareza spastica. Darius inca reprezinta o necunoscuta pentru medici, este diagnosticat cu paraplegie flasca de cauza necunoscuta.

Pentru a se apropia de o viata cat mai normala si independenta, cei doi fac zilnic pana la 5 ore de terapie, atat in spitalele din Romania cat si in afara tarii. Costurile investigatiilor si terapiilor depasesc 30.000 euro anual. E mult, enorm, insa rezultatele nu intarzie sa apara si ne dau curajul de a lupta pentru fiecare cent.

Sunt si vor fi speciali, insa vor o viata de copii normali! Vor sa alerge, vor sa danseze! Pentru ca ei sa poata continua terapiile de care au atata nevoie, avem nevoie de ajutorul vostru! Alatura-te si tu cauzei nostre si pune-ti amprenta pe o fata buna!

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

1,385 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Ajuta-i pe Darius si Daria sa aiba o viata normala

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

1,385 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

2,000 RON Target

1,000 RON Target

1 RON Target

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Se apropie cu repeziciune ziua de 23 aprilie.... acea zi in care voi implini 30 ani, 30 ani cu bune si cu rele si cu oameni frumosi care au trecut pri

2,000 RON Target
860 RON Suma

Cel mai frumos cadou de ziua mea