Asociatia Mini Bebe

Asociatia Mini Bebe

Ajuta-i pe Darius si Daria sa aiba o viata normala

Status: Fundraising

Daria Mihaela si Darius Gabriel s-au nascut pe 23 aprilie 2015, la doar 27 saptamani gestationale.

[ Show more ]

9,117 RON

Sumă:

17

Galantomi:

66

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Daria Mihaela si Darius Gabriel s-au nascut pe 23 aprilie 2015, la doar 27 saptamani gestationale. Cantarind sub 1 kg si fara a respira la  astere, doctorii nu le-au dat nici o sansa de supravietuire. Cu toate acestea, dupa 86 zile de lupta in sectia de terapie intensiva a Spitalului Universitar Bucuresti, ce doi au dovedit cat sunt de puternici.

Credeam ca ce a fost mai greu a trecut, insa din pacate greul abia de atunci incepea. Stopurile cardiace, lipsa de oxigenare a creierului, convulsiile, hemoragiile intraventriculare, infectiile si interventiile laser din sectia de terapie intensiva lasasera sechele mari, care aveau sa isi faca aparitia odata cu trecerea timpului. Ni s-a recomandat control neurologic, ortopedic si kinetoterapie. Zis si facut, cateva zile mai tarziu eram in cabinetul neurologului. Acolo am avut primele suspiciuni ca ceva nu este in regula.

Am inceput sa alergam la cei mai buni medici din Romania. Raspunsurile intarziau sa apara asa ca am inceput investigatiile si in afara tarii. Investigatii pe care le continuam si azi la aproape 3 ani pentru ca inca nu avem toate raspunsurile. Dariei i-a fost pus diagnosticul de tertrapareza spastica. Darius inca reprezinta o necunoscuta pentru medici, este diagnosticat cu paraplegie flasca de cauza necunoscuta.

Pentru a se apropia de o viata cat mai normala si independenta, cei doi fac zilnic pana la 5 ore de terapie, atat in spitalele din Romania cat si in afara tarii. Costurile investigatiilor si terapiilor depasesc 30.000 euro anual. E mult, enorm, insa rezultatele nu intarzie sa apara si ne dau curajul de a lupta pentru fiecare cent.

Sunt si vor fi speciali, insa vor o viata de copii normali! Vor sa alerge, vor sa danseze! Pentru ca ei sa poata continua terapiile de care au atata nevoie, avem nevoie de ajutorul vostru! Alatura-te si tu cauzei nostre si pune-ti amprenta pe o fata buna!